"Begurulunk" kezdeményezés

2010. március 04. 00:43 - Mosolyka

 

 

 

 

 

 

 

 

    Sokat gondolkodtunk azon, hogyan és mivel lehetne azt a láthatatlan szakadékot áthidalni, ami az egészséges emberek és a mozgásukban korlátozottak között áll. Hosszas tanakodás után született meg az ötlet, ami egy egyedi kezdeményezés elindítása. A „Begurulunk” nevet viselő összefogás nagy tervekkel indul útnak és reményeink szerint sok emberhez eljut majd.

   Egy nap, ahol közelebb kerülhetünk egymáshoz.  
Tervezett nagyszabású rendezvényünk jelenleg otthont keres magának. A főszerepet a guruló járgányoknak szenteljük. Szeretnénk, hogy senki se érezze magát „másnak”, mert nem két lábon közlekedik. Itt nem fog kitűnni a tömegből egy székben ülő ember. Elképzelésünk szerint legtöbben kerekeken érkeznek majd a rendezvényre, akár biciklivel vagy görkorcsolyával. Mindenkinek igyekszünk kedvére való programmal szolgálni és az elengedhetetlen jó hangulat érdekében a zene sem fog hiányozni.  Gondoskodunk a talp, illetve a kerekek alá valóról is. A táncnak nem szabnak határokat fizikai képességeink és ezt az éjszakába nyúló bulival bizonyítani is fogjuk.

    Egy fotópályázatot is szeretnénk meghirdetni. Minden olyan pályamunkát nagy szeretettel várunk, ami más szemszögből ábrázolja a mozgásban korlátozott és fogyatékkal élők életét. Ezekből a képekből később kiállítás szeretnénk.

    Terveinkhez minden apró  támogatást szívesen fogadunk. Minden segítség, segítség! Még egy mosoly is! Fontosnak tartjuk a jövőbeni aktív munkát az összefogás érdekében, hisz az igazi cél nem csak egy nap az évből, hanem közelebb hozni az embereket egymáshoz, megkülönböztetések nélkül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyka.blog.hu/api/trackback/id/tr481807567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása