Barátság eskü(vő) a Szigeten - Avagy idén hogy lesz?

2019. július 30. 20:49 - Mosolyka

stiller_a_kos_foto_riporter.pngHa a Sziget fesztiválra gondolok, akkor számos olyan csodálatos emlék ugrik be, amellyel egy egész könyvet is meg tudnék tölteni. Imádtam a pezsgést és az esemény hangulatát. Ez a kép és annak története is erről tanúskodik: Tomi barátommal a Szigetes - Barátság eskü(vőnk) után, a fotós lekapott minket és csak másnap fedeztük fel, hogy ott vagyunk a fesztivál top pillanatai között.

Talán hét éve lehetett, de a hangulata és az emléke örök marad számomra. Meg a bukdácsolások a hepe-hupás terepen és a “hol tudok elmenni mosdóra”, na meg a hogy fogom látni a koncertet ülve a tömegtől? A több órányi tánc, a megannyi mosoly és új szuper emberek megismerése, a több tucat free hugs (Ingyen ölelés), illetve a „kistáskámból” előkerülő kerekesszék töltő esetei és még sorolhatnám… (Annyit mentem ugyanis, hogy az aksim nullára csökkent, így a tánc átmeneti felfüggesztésével jöhettek a sztorik egy finom fröccs társaságában.)

Megírod kérlek melyik igaz rád?:)
A: Ott leszek idén is mindenképp. 
B: Kipróbálom, még sosem voltam. 
C: Sajnos nem tudok menni. 
D: Tuti táncolnál velem.  
E: Egyéb (Írd meg:) )

Idén nem leszek kint, most a Balaton édes táncát és hangulatát választottam Sanyóval, de vannak jó híreim!  

Augusztus 7-13 között a Szigeten ismét lesz akadálymentesített lelátó és a fogyatékossággal élőknek (még mindig jobban kedvelem a Tanító Lelkek kifejezést) számára fenntartott zárt kemping, amely mindent sokkal könnyebbé tesz. 

Ezzel párhuzamosan számos kapcsolódó helyszíni aktivitás és szemléletformáló program (ability park) is vár Titeket. Utóbbi egy olyan tematikus élménypark, amely bepillantást nyer abba, hogy aki kerekesszékkel közlekedik közel sem UFÓ, sokkal inkább egy személy, akinek másokhoz hasonlóan van érzése, álma, vágya, szíve és elfogadásra, befogadásra és KÖZÖS TÁNCRA, KÖZÖSSÉGRE VÁGYIK. 

Tetszik a Szerencsejáték Zrt. egyik fő üzenete: „Nem az a fontos, ami elválaszt, hanem az, ami összeköt!”

Köszönet Nekik, hogy támogatják a Szigeten a szemléletformálás és a könnyedebb ottlétet.
Keressétek a „SzerencseSziget”-et. 

A poszt együttműködésből született.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyka.blog.hu/api/trackback/id/tr8914987740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása