Gyere Te is :)

2010. július 13. 16:37 - Mosolyka

   Július 16-án, pénteken, 17 órakor néhány barátommal találkozom a Gödör Klubnál. Ha van kedved, gyere Te is, akarom mondani: mindenképp gyere Te is! Este 9-ig biztos, hogy ott leszek, de ahogy magamat ismerem még tovább is. Könnyű lesz megismerned, mert látszólag kint van mind a „négy kerekem” és be sem áll a szám.:) Lépcsők ugyan vannak a helyszínen, de örömmel jelentem, hogy lift is! Szóval ettől ne riadjon vissza senki, amúgy is megoldunk mindent! Ha a lift esetleg nem működik, akkor nem mi megyünk le az asztalokhoz, hanem azok jönnek fel hozzánk.

 

   Várlak akkor is, ha két keréken vagy négy keréken vagy ha két lábon érkezel, a lényeg, hogy gyere! J Szép idő és kellemes együtt töltött órák várnak ránk! Akik pedig múltkor lemaradtak a „Mosoly akcióról” ígérem, ha ott lesznek, dupla adagot kapnak.

 

 

Helyszín: Gödör klub (1051 Budapest, Erzsébet tér)

 

Időpont: 2010. Július 16. 17:00- 21:00

 

Belépés/Begurulás: ingyenes

 

További információ: fanny@begurulunk.hu

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyka.blog.hu/api/trackback/id/tr52149457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása