Kinek adnád a 400.000 forintot?

2019. február 01. 20:03 - Mosolyka

rachel-722081-unsplash.jpgTavaly kaptam egy levelet. Egy nagyon kedves olvasóm hívta fel a figyelmem valamire, amire most én szeretném felhívni a Tied. Akkor sajnos lekéstem a határidőt, de szeretném ha most időben eljutna sokakhoz a híre.

Óvodák, idősek otthona újulhat meg, hátrányos helyzetű gyermekek és családok számára felzárkóztató és szórakoztató programok, mozgássérült és beteg gyermekek fejlődését segítő programok is indulhatnak, vagy sok egyéb program. Olyanok, amivel sokaknak segíthetünk.

A körzetenként legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400 000 Ft, a második helyezett 200 000 Ft, a harmadik pedig 100 000 Ft támogatásban részesül. Voksolni a Tesco áruházakban a vásárlások után kapott „zsetonokkal” lehetséges – minden vásárlást követően egy zsetont adnak a pénztárosok, amit az áruházakban elhelyezett zsetongyűjtőkbe dobhatsz be a legszimpatikusabb szervezet neve mellé.

„Ön választ, mi segítünk” program részletei: ITT
A szavazási időszak január 21-től február 17-ig tart!

Szólj az ismerősöknek, írj annak, akinek segítség lehet, hogy támogatásoknak köszönhetően minél több civil szervezet álma valósuljon meg!

Ez a poszt a TESCO áruház együttműködésével jött létre. Szponzorált tartalom, de ezt az együttműködést örömmel vállaltam, mert néha “csak” az információ is segíthet másoknak.

U.i.: Ha most bárkinek segíthetnél, melyik szervezetnek adnád a 400 000 forintot? Súgd meg kommentben kérlek. Még az is lehet, hogy valakinek felhívod ezzel a figyelmét rájuk és ezzel támogatsz másokat.

Photo: by Rachel on Unsplash  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyka.blog.hu/api/trackback/id/tr6814602810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása