Néha rinyálni ér!

2019. március 25. 19:01 - Mosolyka

asdrubal-luna-485688-unsplash.jpgAz optimizmus nem feltétlen egyenlő azzal, hogy folyton  mosolyogni kell. Sokkal inkább azt jelenti, hogy felállunk a padlóról és akár erősre sírjuk magunkat, aztán megoldjuk az adott helyzetet.

Igyekszünk kihozni belőle a legjobbat és feladás, vagy huzamosabb idejű dühöngés helyett a lehetőségekre koncentrálunk és meglátjuk benne a rejlő jót is.

Magam nevében nyilatkozva mondhatom, hogy szoktam sírni, kiakadni és nyavalyogni is. Általában mosolyogni látnak az emberek, de nem vagyok UFO, hogy mindig ez legyen az alap állapot.

Olykor szükség van kiadni az érzéseinket még akkor is, ha az a mai világban "negatívnak" van titulálva. Ha mindig a szőnyeg alá söpörném a dolgokat, egyszer csak olyan giga mocsok lenne ott, hogy élni nem lehetne benne.

Így gyűjtögetés helyett takarítok, míg még kicsi a "dzsuva". Ügyelve arra, hogy azért ne mélyedjek el a saját magam elé rakott "gondban", mert onnan mélyről kimászni már melósabb. Bár közel sem lehetetlen, ha ki akarok onnan jönni. 

Talán a rinyálósabb oldalam kevesen ismerik, de pont ezért tartom fontosnak, hogy ezt is megmutassam. Ez is én vagyok. Ezzel együtt vagyok Mosolyka, aki optimista fan. 

Megérkezett a vlogunk, azaz a videónaplónk 6. része. Melyben megmutatom min rinyáltam legutóbb. 

(Van hozzá magyar felirat is - külön köszönet érte Dudás Zsuzsának -  kapcsold be, ha szeretnéd. Az első 3 résznél már angol felirat is van. Szólj külföldön élő ismerőseidnek is, ha tetszett. Hamarosan már mindegyiken lesz!) 

 Fenti fotó: Asdrubal Luna  on Unsplash  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyka.blog.hu/api/trackback/id/tr9814716003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása